Příroda a zachování přírodních zdrojů je pro nás na prvním místě, snažíme se využít její sílu přírody k tvorbě našich produktů. Bio kvalita, je naším cílem.
Chov prasátek pastevním způsobem
... Vepřové maso je zdrojem
plnohodnotných bílkovin, draslíku, vitamínů skupiny B a dalších látek. Vařené
vepřové maso může mít různý podíl tuku - mezi tučnější druhy patří zejména
bůček, či krkovice. Panenská svíčková, či kýta je naopak nejlibovější.
Vliv na zdraví: vařené vepřové maso bez nadbytečného tuku, může být součástí zdravé, vyvážené stravy, i redukční, či diabetické diety. Praktické rady: dávejte přednost vepřovému masu z domácích zdrojů.
Pastva prasat je v
dnešní době spíše minulostí, stále se aplikuje v méně rozvinutých zemích. Jaké
jsou klady i zápory pastvy prasat...