Příroda a zachování přírodních zdrojů je pro nás na prvním místě, snažíme se využít její sílu přírody k tvorbě našich produktů. Bio kvalita, je naším cílem. 

Chov prasátek pastevním způsobem

... Vepřové maso je zdrojem plnohodnotných bílkovin, draslíku, vitamínů skupiny B a dalších látek. Vařené vepřové maso může mít různý podíl tuku - mezi tučnější druhy patří zejména bůček, či krkovice. Panenská svíčková, či kýta je naopak nejlibovější.

Vliv na zdraví: vařené vepřové maso bez nadbytečného tuku, může být součástí zdravé, vyvážené stravy, i redukční, či diabetické diety. Praktické rady: dávejte přednost vepřovému masu z domácích zdrojů.

Pastva prasat je v dnešní době spíše minulostí, stále se aplikuje v méně rozvinutých zemích. Jaké jsou klady i zápory pastvy prasat...